Johs. LundalJohs. Lundal
  • Heim
  • Om oss
    • Historia
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Forhandlarar
  • Kontakt

Oppskrift 1

12. juni 2016 By lars@axenta.no No Comments

Kategorier

  • Frysevarer
  • Kjølevarer
  • Oppskrifter
  • Sesongvarer
  • Spekemat
  • Storhushaldning

Latest Posts

  • Bayonneskinke med lys kraftsaus

    Bayonneskinka smakar like godt varm som kald, og b...

  • Biffsnadder med selleripuré

    Møyr og god biffsnadder er alltid bankers og ein ...

  • Bayonneskinke med dressing

    Bayonneskinka smakar like godt varm som kald, og b...

Recent Portfolio

  • Oppskrift 1

    ...

Recent Comments

    Text Widget

    Etiam vitae orci sed nunc tempor ultrices eget a purus. Quisque pellentesque quam venenatis, aliquet ipsum a, auctor lacus. Integer pharetra velit sem, eget luctus leo molestie a. Suspendisse consectetur laoreet diam eleifend interdum.

    Kontakt oss

    Johs. Lundal & Sønner AS
    Øyravegen 19, 5596 Markhus

    Epost: epost@johslundal.no
    Tlf: 53 77 15 80

    Spekemat er resultatet av ein modningsprosess som på mange måtar kan samanliknast med vinproduksjon. Det er trente auge som ser, fintrimma nasar som luktar, følsomme hender som kjenner og kresne ganar som smakar seg til eit førsteklasses resultat.

    © Johs. Lundal. Ei nettløysing frå Sydvest AS.