Hardangerpølse 335g

Opprinnelse:
Norge

Ferdig kokt, grov middagspølse laga etter tradisjonsrik oppskrift. Eldhusrøykt på lokal oreved for å få ein mild og god røykesmak. Pølsa har høg  kjøttprosent og smakar fortreffelig til kålrotstappe, kålstuing, kvit saus og grønsaker, i betasuppe og lapskaus eller som tilbehøyr til komle og pinnakjøtt, Fri for gluten og laktose.

Ingrediensar
Svin, storfe, får, storfehjerter, vatn, potetmjøl, salt, konserveringsmiddel E250, peppar, sukker, allehånde, antioksidant E301. Til 100 g ferdigvare er det brukt 65 % kjøttråvare.
Næringsinnhald pr 100 g
Energi 849kj/204kcal, protein 12,2 g, salt 1,9 g, karbohydrater 4,8 g korav sukkerarter 0,1 g, fett 15,1 g korav metta fettsyrer 5 g.
Hardangerpølse fra Johs Lundal