Ferdig kokt, grov middagspølse laga etter tradisjonsrik oppskrift. Eldhusrøykt på lokal oreved for å få ein mild og god røykesmak. Pølsa har høg kjøttprosent og smakar fortreffelig til kålrotstappe, kålstuing, kvit saus og grønsaker, i betasuppe og lapskaus eller som tilbehøyr til komle og pinnakjøtt, Fri for gluten og laktose.
Hardangerpølse 335g
Opprinnelse:
Norge
Ingrediensar
Svin, storfe, får, storfehjerter, vatn, potetmjøl, salt, konserveringsmiddel E250, peppar, sukker, allehånde, antioksidant E301. Til 100 g ferdigvare er det brukt 65 % kjøttråvare.
Næringsinnhald pr 100 g
Energi 849kj/204kcal, protein 12,2 g, salt 1,9 g, karbohydrater 4,8 g korav sukkerarter 0,1 g, fett 15,1 g korav metta fettsyrer 5 g.
