
Dette treng du
Til 2 porsjoner:
- 300 gr biffsnadder (150-200 g pr pers)
- 1/2 løk
- ½ ts sukker
- Salt og peppar på kjøtet
Puré:
- 4 skiver rotselleri
- ½ eple
- 1 ss smør
- ½ dl kremfløte
- 15 opphakka basilikumblader
- Salt og peppar
- 4-5 poteter
- ½ oppskåret paprika
- ½ dl kremfløte
- Eventuelt litt maizena
Slik går du fram
Puré:
Del opp rotselleri og skrell eplet. Kok rotselleri og eple møyre, ha i smør og kna til puré. Ha i litt og litt kremføyte. hakk basilikum og ha oppi puréen. Smak til med salt og pepper.
Skrell og kok potetene.
Kjøtt:
Hakk løken. surr den litt på panna med 1/2 ts sukker. Ha biffsnadderen opp i steikepanna og steik dei saman. Ha salt og peppar på kjøttet. Strimle opp 1/2 paprika og ha oppi steikepanna. Hell litt potetkraft over kjøttet i saman med 1/2 del kremfløyte. La det småputre litt slik at smakane fåt sett seg i sausen. Ha eventuelt i litt maizena for ein tjukkare saus.