Biffsnadder med selleripuré

Møyr og god biffsnadder er alltid bankers og ein kan bruka den i mange forskjellige rettar og gryter.
Dette treng du

Til 2 porsjoner:

300 gr biffsnadder (150-200 g pr pers)

1/2 løk

½ ts sukker

Salt og peppar på kjøtet

 

Puré:

4 skiver rotselleri

½ eple

1 ss smør

½ dl kremfløte

15 opphakka basilikumblader

Salt og peppar

 

4-5 poteter

½ oppskåret paprika

½ dl kremfløte

Eventuelt litt maizena

Slik går du fram

Puré:
Del opp rotselleri og skrell eplet. Kok rotselleri og eple møyre, ha i smør og kna til puré. Ha i litt og litt kremføyte. hakk basilikum og ha oppi puréen. Smak til med salt og pepper.
Skrell og kok potetene.

Kjøtt:
Hakk løken. surr den litt på panna med 1/2 ts sukker. Ha biffsnadderen opp i steikepanna og steik dei saman. Ha salt og peppar på kjøttet. Strimle opp 1/2 paprika og ha oppi steikepanna. Hell litt potetkraft over kjøttet i saman med 1/2 del kremfløyte. La det småputre litt slik at smakane fåt sett seg i sausen. Ha eventuelt i litt maizena for ein tjukkare saus.